F1-Archív: Schumachernek nincs ideje békülni Coultharddal

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


F1-Archív: Schumachernek nincs ideje békülni Coultharddal

2022: Daniel Ricciardo lehet a Mercedes tartalékversenyzője a McLarennel való szakítása után, de Lewis Hamilton szerint Ricciardo túlságosan tehetséges ahhoz, hogy csak tartalékversenyző legyen.
2021: A Williams bejelentette 2022-es versenyzői párosát: Nicholas Latifi marad a csapatnál, és Alex Albon visszatér a korábbi Red Bull-pilóták középmezőnyébe.
2020: Simon Robertset ideiglenes csapatvezetőnek nevezik ki a Williamsnél az átmeneti időszakban, miután a Williams család hátralépése megtörténik.
2019: Charles Leclerc győzelmet arat a Ferrari hazai versenyén, megelőzve a világbajnoki pontverseny éllovasát, Lewis Hamilton-t.
2018: Az FIA elnöke, Jean Todt, szerint nonszensz elképzelés, hogy a Formula-1 a jövőben teljesen elektromossá váljon, mert a Formula-E és a Formula-1 két különböző kategória.
2017: A McLaren megfontolja a saját erőforrás építését a 2021-es új szabályok bevezetésekor, ha ez a lépés gazdaságilag megvalósítható.
2016: Bernie Ecclestone szerint a Liberty Media célja az F1-ből nyereség kivonása lesz, és nem kezelik a sportot hobbi jelleggel.
2015: A Mercedes tárgyalásokat folytat a Manorral, hogy a csapat az ő motorjukat használhassa a következő szezontól.
2014: A kanadai milliárdos, Lawrence Stroll, bezsárolhatja magát a Sauber csapatba, annak érdekében, hogy előkészítse autóversenyző fiának, Lance Strollnak a jövőjét.
2013: Sebastian Vettelt kifütyüli a közönség az Olasz Nagydíj után, de Vettel úgy érzi, hogy ez az elismerés a Ferrari iránt érzett szeretetüket jelzi.
2010: A Ferrari nem kap további büntetést a hockenheimi csapatutasítás miatt, de az FIA felülvizsgálja a csapatutasításokra vonatkozó tilalmat.
2009: Felipe Massa, aki lábadozik a magyarországi balesete után, úgy gondolja, hogy a 16 pontos hátrányban levő Rubens Barrichello meg tudja előzni csapattársát, Jenson Buttont a világbajnoki címért folytatott harcban.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula.hu

Kapcsolódó bejegyzések